Řada Swiss Modern nabízí pět nových modelů nožů a dřevěný blok, do kterého můžete nože bezpečně uložit. S ostrým steakovým nožem nařežete stylově maso na odpolední grilovací party, zato tradiční kuchyňský nůž použijete při každodenním vaření. Jeho štíhlá a špičatá čepel o délce 15 nebo 22 centimentrů je ideální pro všechny menší úkony, jako je krájení zeleniny nebo odstraňování jader ovoce. Japonský nůž Santoku nepatří jen do rukou zručných šéfkuchařů, jeho užití je totiž opravdu všestranné. Nadarmo se mu neříká „nůž tří ctností“, využívá se totiž na přípravu masa, zeleniny i ovoce. Šikmá hrana jeho čepele snižuje tření a tím zabraňuje, aby se na ní potraviny lepily. V každé moderní kuchyni přijde vždy vhod i kvalitní nůž na chleba, s nímž nemusíte krájet jen pečivo, ale i těsto nebo oddělovat koláče od plechu. Celou kolekci uzavírá atraktivní nožový blok, jehož tvar odráží design bukových rukojetí a nabízí stylové a bezpečné ukládání všech nožů Swiss Modern.
Naše stránky potřebují Váš souhlas k využití Cookies, aby Vám mimo jiné mohli prezentovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Souhlasím.